Terminaler

Kan du forestille dig, at din organisations stemplingsterminal gør mere end blot at indsamle stemplings- og aktivitetsdata? Hvad hvis en revolutionerende ny terminal tillod dine medarbejdere at stemple lettere, hurtigere og mere sikkert? Det er nu muligt! Opdag alle mulighederne med Kelio Visio X7-kommunikationsterminalen.

Selvfølgelig skal en stempelursterminal registrere medarbejdernes start- og sluttider. Medarbejderen stempler, når vedkommende ankommer og forlader virksomheden ved at føre deres kort op foran læseren, men:

 • Ved de, hvor de skal føre deres kort?
 • Er de sikre på, at deres stempling er registreret?
 • Hvis det er tilfældet, kender de tidspunktet?
 • Er de sikre på, at det er deres stempling, og ikke deres kollega, som lige har stemplet?

Den nye revolutionerende Kelio Visio X7-terminal besvarer alle disse spørgsmål ved at gøre stemplingen mere indlysende, intuitiv, praktisk og sikrere, og ikke mindst en fornøjelse hver dag!

Med Kelio Visio X7-terminalen kan du udføre en hel række af HR-ydelser. Det gør denne terminal til et virkelig interaktivt medie mellem orginationen og medarbejdere, mellemledere og den øvrige ledelse med både mails, fraværsforespørgelser, instruktioner mv.

For at sikre en effektiv overvågning af arbejdstiden for dine medarbejdere, tilbyder vi flere former for tidsstemplingssystemer. Vores brede vifte af produkter giver os mulighed for at tilbyde moderne løsninger inden for tidsadministration tilpasset dine behov.

Kelio Visio X4-X7

Genopfindelse af tids- og tilstedeværelsesadministration.
De nye Kelio Visio-terminaler er resultatet af en næsten umulig udfordring:
at designe en ny stemplingsterminal i overensstemmelse med de stadigt skiftende krav inden for HR-administration.

For at løse denne udfordring måtte Bodet Software genoverveje og genopfinde nutidens stemplingsterminal for at kunne designe en kommunikationsterminal, der indeholder nye tjenester og tilbyder nye
måder for anvendelse.

Forbedret design

Det intelligente design af Kelio Visio X7-terminalen er blevet anerkendt af den prestigefyldte Red Dot Design Award.

Med henholdsvis 4- og 7-tommers berøringsskærme giver Kelio Visio X4- og X7-terminalerne et nyt, moderne udtryk til din organisation.

Dine medarbejdere vil have fornøjelsen af at bruge disse terminaler til at stemple ind hver morgen og ud hver eftermiddag. 

Bedre tilslutning

Som et svar på behovet for større fleksibilitet, tilbyder Kelio Visio nu tre installationsformer, der passer til forskellige implementerings-konfigurationer, hhv. Ethernet, Wi-Fi og GSM.

Mere skalerbar

Kelio Visio X4/X7-terminalen tilbyder et stort antal applikationer, Bodet Apps, så din terminal kan udvikle sig i overensstemmelse til dine krav. Applikationskataloget er varieret med mange forskellige funktioner (tidsregistreringsadministration, fraværs-forespørgelser, resultatvisning m.m.), som du kan vælge at bruge på din Kelio Visio X4/X7-terminal, og udvalget af apps vil blive udvidet over tid med flere nye funktioner.

Terminalen kan tilpasses dine behov, og du kan opbygge den med netop de funktioner, du skal bruge. Den er derudover enkel og intuitiv at bruge.

Mere intuitiv

Takket være Kelio Visio X4/X7-terminalens intuitive ergonomi og touchscreen, kan du være mere effektiv på dag-til-dag basis. Dine medarbejdere identificerer visuelt stemplingsområdet som følge af dets animerede lysende halo, og medarbejderne selv kan meget nemt få adgang til stemplede resultater.

Terminalen fås også med biometrisk læser (fingeraftryk).

Mere brugervenlig

Kelio Visio X4/X7-terminalen kan tilpasses på en lang række områder, både med hensyn til de installerede applikationer og til den grafiske brugerflade.

Kelio Xtrem

Stemplingsterminalen, som tilpasser sig ethvert arbejdsmiljø

Kelio Xtrem er en stemplingsterminal, der kan installeres overalt, selv under ekstreme forhold: Regn, støv, varme, kulde, den kan modstå alt!

Urtagninger, kontorådgivning, aktivitets- eller fraværsmålinger og meget mere. Oplev de mange funktioner i denne nye terminal.

Betjening i tilsluttet tilstand eller som en selvstændig terminal, med datasynkronisering via USB-flashdrev, kan denne stemplingsterminal tilpasse sig dine behov!

Den ideelle netværksterminal til arbejdspladser med flere lokationer

Ønsker du at centralisere tidsregistrering udført på dine forskellige afdelinger?
Et stort antal netværksterminaler (op til 1.000) kan installeres på det samme system. Kelio Xtrem stemplingsterminal er permanent forbundet til din Kelio server og overfører tidsregistrering i realtid.

Som en netværksforbundet stemplingsterminal sikrer den, at hændelser gemmes, hvis der opstår en fejl, og den tilbyder avanceret funktionalitet med et ubegrænset antal administrerede medarbejdere:

 • Tidsregistrering
 • Tilstedeværelsesangivelser,
 • Aktivitetsur på tre niveauer (valgfrit),
 • Resultatkonsultation.

I disse dage har mange organisationer flere lokationer og har brug for løsninger, der kan integreres i SaaS. Denne terminal er designet til at fungere i skyen, hvilket betyder, at den har et højt sikkerhedsnivesu (Https-forbindelse) og meget optimeret.

Ansigtsgenkendelses terminal for ind og udstempling

Supremas FaceStation 2 er en avanceret terminal til ansigtsgenkendelse med brancheførende funktioner, der inkluderer:

 • Hurtig og nøjagtig stempling.
 • Bred scanningsvinkel.
 • Arbejder med briller / hovedbeklædning og indendørs uanset lysforhold.
 • Moderne og ergonomisk designet terminal.
 • Intuitiv grafisk brugergrænseflade.
 • FaceStation 2 fungerer i sammenarbejde med vores Kelio Visio X7 terminaler, hvilket giver ekstra stemplings muligheder og endnu mere fleksibilitet med dit tidsregistreringssystem.

Hvis du er i tvivl om den bedste biometriske teknologi til din organisations tidsregistreringsløsning, bedes du kontakte os, så vi kan rådgive dig.

Tidsregistrering på smartphone

Det er nu let for mobile medarbejdere at tidsregistrere

Kelio Mobile forenkler T&A og fraværsadministration for mobile medarbejdere takket være et ergonomisk interface til smartphones. Udover dansk kan der vælges visning med forskellige sprog.

 

Stemplingsterminal med smartphonefunktionaliteter

Med denne Kelio Mobile-tidsregistrering kan dine medarbejdere:

 • Stemple aktiviteter og tilhørende omkostningssteder i realtid på deres smartphone.
 • Stemple komme- og gåtider eller en aktivitet for en tredjepart.
 • Administrere fravær: fraværsforespørgsler, fraværsbalance og validering af forespørgsler.
 • Tjekke personlige resultater: totaler, tilstedeværelsestid, balancer.

 

+ The Bodet Software:

Takket være GPS (geolokalisering), ved du præcis, hvor stemplingen er blevet foretaget.