Visio_X4_X7_avec_logo_Reddot.jpg - 104,58 kB Logo_kelio_visio.png - 14,73 kB

Genopfindelse af tids og tilstedeværelses administration.
De nye Kelio Visio-terminaler er resultatet af en næsten umulig udfordring: at designe en ny stemplingsterminal i overensstemmelse med de stadigt skiftende krav inden for HR administrationen.

For at opfylde denne udfordring måtte Bodet Software genoverveje og genopfinde nutidens stemplingsterminal, for at kunne designe en kommunikations terminal, der indeholder nye tjenester og tilbyder nye anvendelser.

 

FORBEDRET DESIGN

Det intelligente design af Kelio Visio X7-terminalen er blevet anerkendt af den prestigefyldte Red Dot Design Award.

Med henholdsvis 4- og 7-tommers berøringsskærme giver Kelio Visio X4 og X7-terminalerne et nyt, moderne billede til din organisation.

Dine medarbejdere vil have fornøjelsen af at bruge disse terminaler til at stemple ind hver morgen.

logo-reddot.png - 69,92 kB
 

BEDRE TILSLUTNING

Som et svar på behovet for større fleksibilitet, tilbyder Kelio Visio nu tre installationsformer, der passer til forskellige implementeringskonfigurationer.

kelio-visio-connecte.png - 11,41 kB
 
badgeuse-kelio-visio-evolutif.png - 154,23 kB

MERE SKALERBAR

Kelio Visio X4/X7 terminalen tilbyder et stort antal applikationer, Bodet Apps, så din terminal kan udvikle sig i henhold til dine krav. Applikations kataloget er varieret (tidsregistrerings administration, fraværs forespørgelser, resultat visning, m.m.), som du kan vælge at bruge på din Kelio Visio X4/X7 terminal, og vil blive udvidet over tid med nye funktioner.

Terminalen kan tilpasses dine behov, og er dermed enkelt og intuitiv at bruge.

Du kan opbygge din terminal med kun de funktioner, som du har behov for, så den er enkelt og intuitiv i brugen.

 

MERE INTUITIV

Takket være Kelio Visio X4/X7 terminalens intuitive ergonomi og touch screen, kan du være mere effektiv på dag til dag basis. Dine medarbejdere identificere stemplings området med dets animerede lysende halo, og kan meget nemt få adgang til stempelede resultater.

Terminalen fåes også med biometrisk læser (fingeraftryk).

 

MERE BRUGERVENLIG

Kelio Visio X4/X7 terminalen kan tilpasses på en lang række områder, både med hensyn til de installerede applikationer og til den grafiske brugergrænse flade.

badgeuse-kelio-visio-intuitif.png - 184,94 kB